Twiligh Lap
"Ha tudnék álmodni, én is rólad álmodnék.
És nem szégyelleném."

MENÜ

 

Volturi

 

 

 

Ez az ősi család több, mint 3000 éve uralkodik Olaszországban, Volterrában. A Cullenekkel ellentétben, őket a hatalom szeretete tartja össze, a rend fenntartására és a törvény betartatására törekednek. A törvény pedig nagyon egyszerű, a legfontosabb szabály az, hogy tartsd titokban a vámpírok létezését! Ha valaki veszélyezteti a békét emberek és vámpírok között, annak meg kell halnia.A család három férfi tagjához két nő csatlakozott az idők folyamán, szoros kapcsolatban vannak a testőrségük tagjaival, akiket Őrzőknek neveznek. Feladatuk a Volturik ellátásáról gondoskodni, ugyanis ők nem teszik ki a lábukat a városból, annak területén azonban tilos vadászni, tehát a testőrség tagjai szerzik be az élelmet. Ezek a vámpírok különleges képességekkel rendelkeznek, mint a kifinomult nyomkövetés, a kapcsolatok alakítása ember és vámpír között, vagy a vadászatnál használatos rendkívüli csábítás képessége.

 

 

 

Aro - vámpír

A királyi ház tagja, aki körülbelül időszámításunk előtt ezer évvel születhetett. Bőre áttetsző fehér, szeme vörösen izzó. Minél kedvesebb a modora, annál kiszámíthatatlanabb és veszélyesebb a viselkedése. A gondolatolvasás képességéhez fizikai kontaktusra van szüksége, de ha ez megvalósul érzéke jóval erősebb, mint Edwardé. Szereti maga körül tudni a kivételes tehetségű ifjú vámpírokat. Felesége Sulpicia, aki nem sok szerepetkap a történetben.

 

 

Marcus - vámpír

Kinézete az eddig megismert Volturikéhoz hasonló, de érdeklődését tekintve merően eltér másik két társától. Leginkább az unalom, a közöny és a fásultság jellemzi. Különleges képessége, hogy az emberek közötti kapcsolatokat érzékeli legyen szó barátságról, szerelemről vagy szeretetről. Szent Márkus, aki elvileg kiűzte a vámpírokat a városból, az ő maga. Felesége Didyme volt.

 

 

Caius - vámpír

Szintén a család tagja, hosszú haja fehér, mint a bőre és szeme szintén vörös, ami az embervérrel táplálkozó vámpírokra jellemző. Aroval ellentétben, a Cullenekkel szemben táplált gyűlöletét nem rejti véka alá, nyíltan ellenszenves, mert azok más életstílust képviselnek és nem hódolnak be az ő felséges családjának. Athenodora a felesége.

 

Jane - vámpír

Az Őrzők különleges tehetséggel megáldott tagja, akit Aro változtatott át egészen fiatalon. Alkata fiús, de telt ajkai és hatalmas szemei láttán nem kétség, hogy nő. Gondolat útján képes fájdalmat okozni áldozatának, amely képességét előszeretettel használja, mondhatni élvezi, ha szenvedni lát valakit.

 

Alec - vámpír

Szintén az Őrzők tagja, gyönyörű, mint Meyer sorozatában minden vámpír, fiatal és szintén Aro változtatta át. Megfontoltabb, mint Jane a képességét tekintve, áldozata elveszti minden érzékelését, tehát a látásra, a hallásra van hatással, amit egyszerre több emberre is ki tud terjeszteni bizonyos ideig.

Demetri: ő egy nyomkövető vámpír. Bárkit-bárhol képes megtalálni.... ő és Felix vezetik el Edward-éket a New Moon végén a Volterra-i kastélyba.
Felix: A Volturi egyik testőre.
Renata: ő általában csak Aro-t védi, mindig mögötte jön és pajzsával óvja őt a fizikai támadásoktól, általában fogja is Aro hátát, hogy minnél erősebb legyen a pajzsa.Chelsea: egy olyan testőr aki képes megbontani a csapatok kötelékét. A Dreaking Dawn végén a csatajelenetnél megpróbálja ezzel megtámadni Bella-ékat is.


 

Menü

Hírek

 • Breaking Dawn 2.rész
  2012-03-28 21:20:48

  Breaking Dawn part 2.Novemberben kerül amozikba!:) Előzetes a Breaking Dawn megjelenésnél!:)

 • S.O.S
  2011-09-14 14:52:34

  Emberek!!:)

  Nagyon fontos hírem van!! menj rá a Breaking Dawn megjelenés menüpontra!;) hidd el nem bánod meg :))

 • Új!
  2011-08-12 16:40:34

  Új hírek a menüpontokban!

  -Breaking Dawn megjelenése.

  -Videók/Zenék.

  -Ropert Pattinson

   

  Új menüpont:
  -Kritikák
  -Twilight WebShop?!

  -Iskolakezdés :)

  Thank you: VanesSza*

 • Mától fogva megint!;)
  2011-08-12 16:28:08

  Kedves idelátogatók!:) Mostanában eléggé elhanyagoltam az oldalt,amit nagyon sajnálok,de most újra itt vagyok és azon fogok fáradozni,hogy mindig feltehetssem a legújabb híreket,képeket,sztorikat :) Nagyon szépen köszönöm a türelmeteket!:)

 • A Szerkesztő elérhetősége.:)
  2011-02-28 21:55:05

  Írhatsz a vanney@citromail.hu email címre.:) a weblappal kapcsolatban tehetsz fel kérdéseket,sőt várom a javaslatokat amiket vendégkönyvbe nem akartok leírni.:)

  Vanesszaa.* : ))

Szavazás

Melyik Rész Tetszett jobban?:)
New Moon.
Twilight.
Eclipse.
Asztali nézet