Twiligh Lap
"Ha tudnék álmodni, én is rólad álmodnék.
És nem szégyelleném."

MENÜ

TARTALOM: Ez a könyv a Twilight, csak Edward szemszögéből. Ő mondja el a történetet, nem pedig Bella, így a tartalma is ugyanaz. * A KÖNYVRŐL: A könyv egy karaktertanulmány. Az írónő több ismerősének, Robert Pattinson-nak is megmutatta, de 2008 augusztusában valaki felrakta az internetre (12 fejezetet), egy fájlmegosztó oldalra. Az írőnő dühös lett e-miatt, de közzé tette a saját oldalán, hogy a rajongók legalább onnan töltsék le, és nem folytatta az írást. Azt mondta, ha most folytatná, James-ék győznének, és Cullen-ék meghalnának, ezért körülbelül két év múlva folytatja az írást.

 

MIDNIGHT SUN:
A Midnight Sun (Éjféli nap) az Twilight-regények befejező, lezáró része. Keretet alkot az első résszel, az Alkonyattal - hiszen ugyan azokat az eseményeket meséli el, csak éppen Edward szemszögéből. Sajnos a könyv nem fog egyhamar megjelenni... A félig megírt kézirat kiszivárgott, és felrakták a netre. Ezért Stephenie a már kész fejezeteket feltette a honlapjára, hogy a rajongók legálisan jussanak hozzá, valamint kijelentette: ha egyáltalán folytatni is fogja a Midnight Sun-t, akkor is csak pár év múlva...

 

Midnight Sun

 

Midnight Sun

 

Menü

Hírek

 • Breaking Dawn 2.rész
  2012-03-28 21:20:48

  Breaking Dawn part 2.Novemberben kerül amozikba!:) Előzetes a Breaking Dawn megjelenésnél!:)

 • S.O.S
  2011-09-14 14:52:34

  Emberek!!:)

  Nagyon fontos hírem van!! menj rá a Breaking Dawn megjelenés menüpontra!;) hidd el nem bánod meg :))

 • Új!
  2011-08-12 16:40:34

  Új hírek a menüpontokban!

  -Breaking Dawn megjelenése.

  -Videók/Zenék.

  -Ropert Pattinson

   

  Új menüpont:
  -Kritikák
  -Twilight WebShop?!

  -Iskolakezdés :)

  Thank you: VanesSza*

 • Mától fogva megint!;)
  2011-08-12 16:28:08

  Kedves idelátogatók!:) Mostanában eléggé elhanyagoltam az oldalt,amit nagyon sajnálok,de most újra itt vagyok és azon fogok fáradozni,hogy mindig feltehetssem a legújabb híreket,képeket,sztorikat :) Nagyon szépen köszönöm a türelmeteket!:)

 • A Szerkesztő elérhetősége.:)
  2011-02-28 21:55:05

  Írhatsz a vanney@citromail.hu email címre.:) a weblappal kapcsolatban tehetsz fel kérdéseket,sőt várom a javaslatokat amiket vendégkönyvbe nem akartok leírni.:)

  Vanesszaa.* : ))

Szavazás

Melyik Rész Tetszett jobban?:)
New Moon.
Twilight.
Eclipse.
Asztali nézet