Twiligh Lap
"Ha tudnék álmodni, én is rólad álmodnék.
És nem szégyelleném."

MENÜ

Cullenék

Családtagok: Carlisle, Esme, Rosalie, Emmett, Alice, Jasper, Edward

Történetük:

Először Carlisle változott vámpírrá, úgy 1660 körül. Mikor rájött, hogy mi lett belőle többféle módon is megpróbálta elpusztítani magát de nem sikerült neki. Ellen állt a kísértésnek, és nem támadt emberekre. Sokat élt egyedül, tanult, tervezgetett, majd élt pár tízévet a Volturikkal, de nem onnan elment mert ők emberi vért isznak. Már tervezgette, hogy társat teremt magának. 1918-ben talált rá Edwardra, spanyolnáthában haldokolva, akkor Carlisle már rég orvosként dolgozott.. És Edwardot változtatta át elősször. Edward után nem sokkal talált rá Esmere aki leugrott egy szikláról mert meghalt a párnapos gyermeke. Esme a felesége lett. Nem sokkal ez után Edward elment tőlük és a saját útját járta, de csak gonosz embereket ölt meg. Egy pár év múlva visszament Carlisleékhoz. Azután talált rá Carlisle Rosaliera aki, szintén haldoklott, és őt is átváltoztatta. Carlisle eredetileg Rosaliet Edwardnak szánta, de Edward csak testvéri szeretetet érzett iránta. Aztán Emmett következett, akire Rosalie talált rá, és szintén Carlisle változtatta át. Rosalie és Emmett egy pár lettek.   Alicet egy idős vámpír változtatta át az elmegyógyintézetben, mert megakarta menteni Jamestől Alicet egyépként a látomásai miatt zárták oda. Amikor Alice felébredt, akkor már az átváltoztatója nem volt sehol mivel James bosszúból megölte. Alice nem emlékszik emberi életére, és a fájdalmas átváltozásra sem. Aztán Alice rátalált Jasperre, aki már vámpír volt. Alice látta a jővőt, hogy csatlakozni fognak Cullenékhez. És ez így is lett.

Különleges képességek:

Edward olvas mások gondolataiban, Alice látja a jövőt, Jasper pedig képes irányítani mások érzéseit és érzi is azokat.

 

Menü

Hírek

 • Breaking Dawn 2.rész
  2012-03-28 21:20:48

  Breaking Dawn part 2.Novemberben kerül amozikba!:) Előzetes a Breaking Dawn megjelenésnél!:)

 • S.O.S
  2011-09-14 14:52:34

  Emberek!!:)

  Nagyon fontos hírem van!! menj rá a Breaking Dawn megjelenés menüpontra!;) hidd el nem bánod meg :))

 • Új!
  2011-08-12 16:40:34

  Új hírek a menüpontokban!

  -Breaking Dawn megjelenése.

  -Videók/Zenék.

  -Ropert Pattinson

   

  Új menüpont:
  -Kritikák
  -Twilight WebShop?!

  -Iskolakezdés :)

  Thank you: VanesSza*

 • Mától fogva megint!;)
  2011-08-12 16:28:08

  Kedves idelátogatók!:) Mostanában eléggé elhanyagoltam az oldalt,amit nagyon sajnálok,de most újra itt vagyok és azon fogok fáradozni,hogy mindig feltehetssem a legújabb híreket,képeket,sztorikat :) Nagyon szépen köszönöm a türelmeteket!:)

 • A Szerkesztő elérhetősége.:)
  2011-02-28 21:55:05

  Írhatsz a vanney@citromail.hu email címre.:) a weblappal kapcsolatban tehetsz fel kérdéseket,sőt várom a javaslatokat amiket vendégkönyvbe nem akartok leírni.:)

  Vanesszaa.* : ))

Szavazás

Melyik Rész Tetszett jobban?:)
New Moon.
Twilight.
Eclipse.
Asztali nézet