Twiligh Lap
"Ha tudnék álmodni, én is rólad álmodnék.
És nem szégyelleném."

MENÜ

Hello.Nevetés

 

A friss híreket,pletykákat itt találod meg az Alkonyat szereplőiről.Nyelvöltés

 

Ashley Greene: "Joe Jonas egy igazi gyökér paraszt"

Nem épp hízelgően nyilatkozott expasijáról, Joe Jonasról a szép színésznő: szerinte híres exe nem csupán érzéketlen, de ráadásul egy igazi tenyészbika is, aki nem bírja ki, hogy ne szerezzen meg magának egy jó nőt.

A Glamour magazinban mesélt az exről Ashley a fenti nem túl barátságos módon, ami már csak azért is ciki, mert ugyanezen a napon jelent meg egy interjú a Details magazinban Joe Jonas-szal, amiből megtudhatjuk, hogy "Ashley számára mindig fontosabb volt az én lelki világom, mint az övé". Hát igen, a jelek szerint ezzel Joe többször vissza is élt.

"Engem nem érdekelt a múltja, a múlt az múlt, nem vagyok kíváncsi soha a pasim volt nőire. De Joe nem bírta ki, hogy ne beszéljen folyton a hódításairól... az a srác egy tenyészbika, állandóan a hódításon jár az esze. nem volt tekintettel arra sem, hogy ezekről a dolgokról egyszerűen nem akarok hallani..."

- mondta Ashley.

Az is kiderült , hogy egyáltalán nem első látásra szerelemről volt szó kettejük esetében: először barátok voltak, aztán szépen közel kerültek egymáshoz testileg is. Ashley számára mindennél fontosabb, hogy a kedvese egyúttal a legjobb barátja is legyen, Joe esetében viszont sokszor úgy érezte, a srác képtelen odafigyelni az érzéseire...Hmm, nem hittük volna, hogy a jótékonysági akcióiról híres Joe Jonas a mindennapi életben egy érzéketlen tenyészállat!

 

 


 

Menü

Hírek

 • Breaking Dawn 2.rész
  2012-03-28 21:20:48

  Breaking Dawn part 2.Novemberben kerül amozikba!:) Előzetes a Breaking Dawn megjelenésnél!:)

 • S.O.S
  2011-09-14 14:52:34

  Emberek!!:)

  Nagyon fontos hírem van!! menj rá a Breaking Dawn megjelenés menüpontra!;) hidd el nem bánod meg :))

 • Új!
  2011-08-12 16:40:34

  Új hírek a menüpontokban!

  -Breaking Dawn megjelenése.

  -Videók/Zenék.

  -Ropert Pattinson

   

  Új menüpont:
  -Kritikák
  -Twilight WebShop?!

  -Iskolakezdés :)

  Thank you: VanesSza*

 • Mától fogva megint!;)
  2011-08-12 16:28:08

  Kedves idelátogatók!:) Mostanában eléggé elhanyagoltam az oldalt,amit nagyon sajnálok,de most újra itt vagyok és azon fogok fáradozni,hogy mindig feltehetssem a legújabb híreket,képeket,sztorikat :) Nagyon szépen köszönöm a türelmeteket!:)

 • A Szerkesztő elérhetősége.:)
  2011-02-28 21:55:05

  Írhatsz a vanney@citromail.hu email címre.:) a weblappal kapcsolatban tehetsz fel kérdéseket,sőt várom a javaslatokat amiket vendégkönyvbe nem akartok leírni.:)

  Vanesszaa.* : ))

Szavazás

Melyik Rész Tetszett jobban?:)
New Moon.
Twilight.
Eclipse.
Asztali nézet